Direktlänk till inlägg 4 september 2008

Sex tillsammans ???

Av Xaramia - 4 september 2008 09:26

Tänk vad ett litet ord kan göra ibland ha ha.

i helgen uppkom diskussionen på ett fullsatt tåg hem från Sthlm,jag,min sambo,några av mina syskon o mina föräldrar.....
Nån skoja om att vi kanske skulle ha fler barn (jag o sambon alltså),vi har ju en liten Calle 1 mån.....jag svarade att NEJ,det räcker nu....båda mina systrar kommenyterar med att de hört det både en o två ggr förut....

Varpå min sambo säger- Ja vi har ju sex tillsammans(han mena barn ! sex BARN tillsammans)...

o ena syrran finner sig o svarar-Ehhh,jo det har vi nog fattat,det brukar väl va så det går till....

Tror ingen i tåget missade detta ha ha ha __________________

 
ANNONS
 
fru_bill

fru_bill

30 september 2008 15:43

HAHA! Brukar uppstå lite liknande förvecklingar ibland när kunder frågar om jag vill ha sex. Sex kronor alltså.

http://mittoperfektaliv.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xaramia - 21 november 2008 11:29

men har en ny..... http://calleskula.bloggagratis.se/   Välkommen!!   Det är svårt att göra rätt Om du säger till mig "Hur mår du?"med sympati och medkänsla i din röst,så svarar jag "Jag mår bra",därför att prata om min förlust med dig idagär alltfö...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:05

inte så mycket men ett litet blev det iallafall. Calle är otroligt svårflörtad oftast och jag är alltid för sen med kameran för att leendena ska fastna ...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:03

Calle 2 mån gillar inte liggvagnen och har snart vuxit ur insatsen så nu är vagnen omgjord så han kan halvsitta litegrann istället...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 11:59

Hela långpannan full med fiskgratäng blev det igår.   Pangasiusfiléer på en bädd av purjolök,röd lök,lite fiskbuljong o kryddat med salt och citronpeppar. Hemgjort potatismos runt omkring och sen sås gjord på färdig "Fisksås" på påse+ creme fraiche o...

Av Xaramia - 30 september 2008 15:27

som attan är Calle.Var nyss till BVC och träffa doktorn.Allt bra,stark för sin ålder(8 veckor) och kurvan stadigt uppåt.Väger nu 6410 g och är 58,5 cm lång(3890 g och 50 cm lång vid födseln)De fråga om jag amma o jag var beredd på värsta "försöka öve...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se