Direktlänk till inlägg 15 augusti 2008

Matmonster- han äter upp mig....

Av Xaramia - 15 augusti 2008 18:02

Calle äter o äter o äter......har gjort sen han var några timmar gammal.....

Han gick knappt ens ner nåt i vikt,efter bara några dar hade han vänt o var uppe på födelsevikten.Brösten ömmar,han vill ligga där JÄMT,han har napp pga sitt enorma sugbehov men den tar han bara när han är proppmätt,annars åker den ut o han blir skitarg.Gissa om han har humör denne lille skit ....Rödhårig som pappa o het som attan,vaknar han så är det bråttom,då är han hungrig DIREKT.....inget gnäll först utan illskrik i panik liksom.....

Lika om han bajjat,då ska han äta direkt,han verkar tro att han ska svälta ihjäl bara för att det är lite tomt i magen.....byta blöja är INTE populärt,han gallskriker bara av att ligga på skötbordet,men även att byta nån annanstans är jättepestigt anser han....o sen är det bara mat igen som gäller.....han är som en liten ständigt gapande fågelunge.....


Har massor av mjölk,läcker massor,har en sån amningsgrej på andra bröstet när jag ammar på det första,den blir överfull o svämmar över liksom....*s*

idag åt han först på ena bröstet o sen på andra o sen båda igen......massor!!

sen inte nöjd ändå,så pappa gav flaskan o han smällde i sig nästan 80 ml ersättning....
__________________

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xaramia - 21 november 2008 11:29

men har en ny..... http://calleskula.bloggagratis.se/   Välkommen!!   Det är svårt att göra rätt Om du säger till mig "Hur mår du?"med sympati och medkänsla i din röst,så svarar jag "Jag mår bra",därför att prata om min förlust med dig idagär alltfö...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:05

inte så mycket men ett litet blev det iallafall. Calle är otroligt svårflörtad oftast och jag är alltid för sen med kameran för att leendena ska fastna ...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:03

Calle 2 mån gillar inte liggvagnen och har snart vuxit ur insatsen så nu är vagnen omgjord så han kan halvsitta litegrann istället...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 11:59

Hela långpannan full med fiskgratäng blev det igår.   Pangasiusfiléer på en bädd av purjolök,röd lök,lite fiskbuljong o kryddat med salt och citronpeppar. Hemgjort potatismos runt omkring och sen sås gjord på färdig "Fisksås" på påse+ creme fraiche o...

Av Xaramia - 30 september 2008 15:27

som attan är Calle.Var nyss till BVC och träffa doktorn.Allt bra,stark för sin ålder(8 veckor) och kurvan stadigt uppåt.Väger nu 6410 g och är 58,5 cm lång(3890 g och 50 cm lång vid födseln)De fråga om jag amma o jag var beredd på värsta "försöka öve...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se