Direktlänk till inlägg 31 juli 2008

Så var dagen D här........eller B som i BEBIS!

Av Xaramia - 31 juli 2008 07:23

Vad gör jag nu ?min sjukskrivning går ut idag o jag har bf idag,så vad gör jag nu liksom???

Läkaren som sjukskrivit mig för framförallt foglossningen är ju på mitt vanliga MVC o trodde nog jag skulle fått nu o börja plocka fp-dagar....
Ingen bebis än o vet ju inte när han tänker anlända,men kan ju dröja ett par veckor till.

ingen verkar ju vilja sätta igång mig o allt är bara SÅ segt ju.....förvärkar med slem o blodstrimmor *äckelvarning*
sen förra fredagen liksom men det bara avtar.Kan jag själv ringa förlossningen/bed mottagningen o säga att jag vill bli igångsatt NU....ont i huvudet sista dagarna,oerhört ont i ryggen/fogarna,massa vätska i kroppen o ena benet domnar....jag pallar liksom inte 2 veckor till känns det som.Jag har gått 40 veckor nu med allt vad det innebär av oro (miste ju ett barn i v 23 i höstas)o så ju,nån förståelse borde väl finnas för hur det frestar på rent psykiskt....

Jag vet att 2 veckor inte är särskilt länge men känns inte som jag orkar en dag till snart .Har ju vid nåt tillfälle sagt att jag vill att kroppen får en chans att komma igång av sig självt *förbannar mig själv för de orden* o samtidigt har läkaren på spec MVC skrivit i min journal att jag EJ bör gå 42 fulla veckor pga min oro,men min bm på vanliga MVC vill avvakta o boka igångsättning tills jag är 42 fulla veckor.Känns inte som de samarbetar liksom o läser vad den andre skriver.......

Ringde ju läkaren på spec MVC för 1,5 vecka sen men han vill bara vänta,han verkar inte riktigt fatta HUR dåligt(rent fysiskt och psykiskt) jag mår i allt detta,han bara ordinerar sex  o anser att allt måste få en chans att komma igång av sig själv den naturliga vägen.Men mina erfarenheter säger annorlunda ju.Har gått 1,2 och 3 veckor över tiden med mina barn(sista blev en misslyckad igångsättning som slutade i snitt) så varför vänta liksom...... __________________

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xaramia - 21 november 2008 11:29

men har en ny..... http://calleskula.bloggagratis.se/   Välkommen!!   Det är svårt att göra rätt Om du säger till mig "Hur mår du?"med sympati och medkänsla i din röst,så svarar jag "Jag mår bra",därför att prata om min förlust med dig idagär alltfö...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:05

inte så mycket men ett litet blev det iallafall. Calle är otroligt svårflörtad oftast och jag är alltid för sen med kameran för att leendena ska fastna ...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:03

Calle 2 mån gillar inte liggvagnen och har snart vuxit ur insatsen så nu är vagnen omgjord så han kan halvsitta litegrann istället...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 11:59

Hela långpannan full med fiskgratäng blev det igår.   Pangasiusfiléer på en bädd av purjolök,röd lök,lite fiskbuljong o kryddat med salt och citronpeppar. Hemgjort potatismos runt omkring och sen sås gjord på färdig "Fisksås" på påse+ creme fraiche o...

Av Xaramia - 30 september 2008 15:27

som attan är Calle.Var nyss till BVC och träffa doktorn.Allt bra,stark för sin ålder(8 veckor) och kurvan stadigt uppåt.Väger nu 6410 g och är 58,5 cm lång(3890 g och 50 cm lång vid födseln)De fråga om jag amma o jag var beredd på värsta "försöka öve...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se