Direktlänk till inlägg 17 juli 2008

ingen bebis än.....

Av Xaramia - 17 juli 2008 10:52

...men nu är jag i v 39 iallafall och det KAN rimligen inte vara mer än typ 4 veckor kvar som mest ....ha ha ! hela 39,40,41 och 42 om jag får vänta så länge .BF 31 jul,....så snabbt räknat borde jag bli igångsatt 13-14 augusti senast va? känns som en evighet men börjar ändå se ett slut på detta.....Längtar tills jag kan gå o röra mig som folk igen,tills jag kan sova någorlunda utan att ha ständigt ont.Just nu längtar jag efter att få promenera!!!


Läkaren har ju skrivit i min journal att jag ej bör gå fulla 42 veckor pga tidigare erfarenheter och jobbig väntan med oro men samtidigt hoppas man ju det ska starta spontant....hm....jag är mer tveksam till det men vill ändå ge kroppen en chans för att slippa igångsättning eller ett snitt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xaramia - 21 november 2008 11:29

men har en ny..... http://calleskula.bloggagratis.se/   Välkommen!!   Det är svårt att göra rätt Om du säger till mig "Hur mår du?"med sympati och medkänsla i din röst,så svarar jag "Jag mår bra",därför att prata om min förlust med dig idagär alltfö...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:05

inte så mycket men ett litet blev det iallafall. Calle är otroligt svårflörtad oftast och jag är alltid för sen med kameran för att leendena ska fastna ...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:03

Calle 2 mån gillar inte liggvagnen och har snart vuxit ur insatsen så nu är vagnen omgjord så han kan halvsitta litegrann istället...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 11:59

Hela långpannan full med fiskgratäng blev det igår.   Pangasiusfiléer på en bädd av purjolök,röd lök,lite fiskbuljong o kryddat med salt och citronpeppar. Hemgjort potatismos runt omkring och sen sås gjord på färdig "Fisksås" på påse+ creme fraiche o...

Av Xaramia - 30 september 2008 15:27

som attan är Calle.Var nyss till BVC och träffa doktorn.Allt bra,stark för sin ålder(8 veckor) och kurvan stadigt uppåt.Väger nu 6410 g och är 58,5 cm lång(3890 g och 50 cm lång vid födseln)De fråga om jag amma o jag var beredd på värsta "försöka öve...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se