Direktlänk till inlägg 4 juli 2008

En virknål kanske ???

Av Xaramia - 4 juli 2008 15:29

eller ricinolja......

Massor av sex,långpromenader,bära tungt,knäskura golv,o en massa annat som ska sätta fart på det har jag testat tidigare graviditeter,men har alltid gått över.1 och 2 och 3 veckor(slutade med akutsnitt efter en misslyckad igångsättning den gången) så jag börjar misströsta....men har blivit lovad att slippa gå mer än 2 veckor över....alltid nåt ju !

Känner att jag just nu är SÅ redo att få ut denna bebis,jag försmäktar i denna värme med foglossning,yrsel o allmänt lättirriterad.Ständig värk,massor av sammandragningar och kan ej sova alls på nätterna ju....

Fatta att jag varit gravid sen i april förra året,med undantag för 1(EN!) månad precis efter att vi förlorat lilla Thea ,innan jag blev gravid igen liksom.....gissa HUR jäkla less jag är på allt som hör till graviditeten......blä blä blä!!!.

Har ingen ork alls o bara väntar o väntar,fast det är flera veckor kvar ju.....

Föra upp en virknål o försöka peta hål så vattnet går känns som ett alternativ snart faktiskt *lite skämtsamt*

Vad tror ni om det ??

 
ANNONS
 
Teszla från aff

Teszla från aff

15 juli 2008 14:20

Hej hej..
Måste kolla läget..Vaa, ingen bebis än??
Jag skickar tankar om värkar och liiite smärta. ;)
Ha det gott gumman

http://theresewihlner.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xaramia - 21 november 2008 11:29

men har en ny..... http://calleskula.bloggagratis.se/   Välkommen!!   Det är svårt att göra rätt Om du säger till mig "Hur mår du?"med sympati och medkänsla i din röst,så svarar jag "Jag mår bra",därför att prata om min förlust med dig idagär alltfö...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:05

inte så mycket men ett litet blev det iallafall. Calle är otroligt svårflörtad oftast och jag är alltid för sen med kameran för att leendena ska fastna ...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:03

Calle 2 mån gillar inte liggvagnen och har snart vuxit ur insatsen så nu är vagnen omgjord så han kan halvsitta litegrann istället...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 11:59

Hela långpannan full med fiskgratäng blev det igår.   Pangasiusfiléer på en bädd av purjolök,röd lök,lite fiskbuljong o kryddat med salt och citronpeppar. Hemgjort potatismos runt omkring och sen sås gjord på färdig "Fisksås" på påse+ creme fraiche o...

Av Xaramia - 30 september 2008 15:27

som attan är Calle.Var nyss till BVC och träffa doktorn.Allt bra,stark för sin ålder(8 veckor) och kurvan stadigt uppåt.Väger nu 6410 g och är 58,5 cm lång(3890 g och 50 cm lång vid födseln)De fråga om jag amma o jag var beredd på värsta "försöka öve...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se