Direktlänk till inlägg 5 juni 2008

Böcker,hundar och bada

Av Xaramia - 5 juni 2008 14:40

alltrså inte allt på en gång ha ha.

Är hundvakt till syrrans hundar,två knäppa Bedlingtonterriers,en döv o en dum .Lovat att ta ut dem så de får kissa på dan då syrran är i Furuvik med sina barn och alla hennes dagbarn....men vad gör de?? Jo ställer sig på gräsmattan o glor på mig som om jag vore ett ufo eller nåt!!!


De är verkligen SÅ roliga de hundarna.Fick ta dem i koppel för att få dem att följa med o kissa....


Böcker,böcker ,böcker....nu har jag packat böcker efter avslutade auktioner på tradera,resten packar jag ner ilådor och tar med till Bakluckeloppisen på lördag så det blir lite plats härhemma....


Hur varmt som helst idag,pust!! Och jag som har bihåleinflammation ju....blä!

men fått penicillin och känner mig hyfsat pigg så på eftermiddagen blir det nog en sväng till badet med alla barn:)

 
ANNONS
 
Hanna

Hanna

5 juni 2008 23:13

Men bedlington som är så fina. Riktiga lammungar. :D
Bihåleinflammation däremot låter inte alls lattjo. Hoppas du blir frisk snart.!

http://hannasass.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xaramia - 21 november 2008 11:29

men har en ny..... http://calleskula.bloggagratis.se/   Välkommen!!   Det är svårt att göra rätt Om du säger till mig "Hur mår du?"med sympati och medkänsla i din röst,så svarar jag "Jag mår bra",därför att prata om min förlust med dig idagär alltfö...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:05

inte så mycket men ett litet blev det iallafall. Calle är otroligt svårflörtad oftast och jag är alltid för sen med kameran för att leendena ska fastna ...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:03

Calle 2 mån gillar inte liggvagnen och har snart vuxit ur insatsen så nu är vagnen omgjord så han kan halvsitta litegrann istället...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 11:59

Hela långpannan full med fiskgratäng blev det igår.   Pangasiusfiléer på en bädd av purjolök,röd lök,lite fiskbuljong o kryddat med salt och citronpeppar. Hemgjort potatismos runt omkring och sen sås gjord på färdig "Fisksås" på påse+ creme fraiche o...

Av Xaramia - 30 september 2008 15:27

som attan är Calle.Var nyss till BVC och träffa doktorn.Allt bra,stark för sin ålder(8 veckor) och kurvan stadigt uppåt.Väger nu 6410 g och är 58,5 cm lång(3890 g och 50 cm lång vid födseln)De fråga om jag amma o jag var beredd på värsta "försöka öve...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se