Direktlänk till inlägg 5 juni 2008

I valet och kvalet.....

Av Xaramia - 5 juni 2008 14:38

är lite emot att behandla allt med antibiotika,framförallt penicillin ju,särskilt som jag är gravid och redan äter en massa Panodil och tog en antibiotikakur precis i början av graviditeten...

Tror man håller sig friskare i längden om infektioner får läka ut av sig själv,i de fall när de kan det...

Var precis till doktorn,hade ,dum som jag är tagit nässpray(både otrivin menthol o sån bara koksalt )och panodil för ryggen/foglossningen så väl där kände jag mig rätt pigg o fräsch,inte som i morse då huvudet höll på att sprängas av bihålorna o trycket i värmen.

Doktorn tyckte jag skulle behandla,men det kan läka ut av sig själv....hm....trodde ju inte jag...
så doktorn va med på att avvakta några dar,men han skrev ett recept till apoteket som jag kunde hämta ut ifall att så att säga....
sen kom jag på att det är röd dag imorgon= stängt här o lörd öppet 10-14 och då hade jag räknat med attstå på loppis o sälja grejor hela dan o ska iväg tidigt så hinner ej hämta ut medicin då ju...

Så nu hämtade jag medicinen iaf,OM jag låtit bli hade jag ju garanterat blivit ännu sämre....eller hur??

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xaramia - 21 november 2008 11:29

men har en ny..... http://calleskula.bloggagratis.se/   Välkommen!!   Det är svårt att göra rätt Om du säger till mig "Hur mår du?"med sympati och medkänsla i din röst,så svarar jag "Jag mår bra",därför att prata om min förlust med dig idagär alltfö...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:05

inte så mycket men ett litet blev det iallafall. Calle är otroligt svårflörtad oftast och jag är alltid för sen med kameran för att leendena ska fastna ...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:03

Calle 2 mån gillar inte liggvagnen och har snart vuxit ur insatsen så nu är vagnen omgjord så han kan halvsitta litegrann istället...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 11:59

Hela långpannan full med fiskgratäng blev det igår.   Pangasiusfiléer på en bädd av purjolök,röd lök,lite fiskbuljong o kryddat med salt och citronpeppar. Hemgjort potatismos runt omkring och sen sås gjord på färdig "Fisksås" på påse+ creme fraiche o...

Av Xaramia - 30 september 2008 15:27

som attan är Calle.Var nyss till BVC och träffa doktorn.Allt bra,stark för sin ålder(8 veckor) och kurvan stadigt uppåt.Väger nu 6410 g och är 58,5 cm lång(3890 g och 50 cm lång vid födseln)De fråga om jag amma o jag var beredd på värsta "försöka öve...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se