Direktlänk till inlägg 4 juni 2008

En natt på förlossningen

Av Xaramia - 4 juni 2008 14:37

har jag tillbringat,eller iaf halva innan jag fick komma till en lugnare avd för observation.Haft mycket onda sammandragningar flera dar(o lite mindre rörelser) och igår även en liten blödning så när jag ringde in ville de att jag skulle komma in.Trodde vi skulle få åka hem ganska snart,blödde bara lite o kände bebisen.....

men icke,de ville ha mig kvar för att se varför jag bödde och så jag ej blödde mer....vid midnatt hade man konstaterat med ul och ctg att bebisen mådde bra,moderkakan sitter i bakvägg,normalt med fostervatten,lite små sammandragninger ,mjuk livmodertapp men inte börjat öppna sig....så fick sova uppe på avd där det var lugnare

efter en lugn natt,ont i ryggen bara pga hård säng o foglossningen så blev jag på fm utskriven o hemskickad utan några förhållningsorder.Man kunde ej konstatera varför jag blödde men kan varit pga sammandragningarna att nåt litet blodkärl brustit.... 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xaramia - 21 november 2008 11:29

men har en ny..... http://calleskula.bloggagratis.se/   Välkommen!!   Det är svårt att göra rätt Om du säger till mig "Hur mår du?"med sympati och medkänsla i din röst,så svarar jag "Jag mår bra",därför att prata om min förlust med dig idagär alltfö...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:05

inte så mycket men ett litet blev det iallafall. Calle är otroligt svårflörtad oftast och jag är alltid för sen med kameran för att leendena ska fastna ...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:03

Calle 2 mån gillar inte liggvagnen och har snart vuxit ur insatsen så nu är vagnen omgjord så han kan halvsitta litegrann istället...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 11:59

Hela långpannan full med fiskgratäng blev det igår.   Pangasiusfiléer på en bädd av purjolök,röd lök,lite fiskbuljong o kryddat med salt och citronpeppar. Hemgjort potatismos runt omkring och sen sås gjord på färdig "Fisksås" på påse+ creme fraiche o...

Av Xaramia - 30 september 2008 15:27

som attan är Calle.Var nyss till BVC och träffa doktorn.Allt bra,stark för sin ålder(8 veckor) och kurvan stadigt uppåt.Väger nu 6410 g och är 58,5 cm lång(3890 g och 50 cm lång vid födseln)De fråga om jag amma o jag var beredd på värsta "försöka öve...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se