Direktlänk till inlägg 14 maj 2008

"I stormen härdas eken"

Av Xaramia - 14 maj 2008 08:43

vet att jag sett nån som har det i sin signatur nånstans.....o fasiken vad jag känner mig som en ek idag

det stormar en himla massa här,på alla möjliga sätt,men mina rötter är oerhört starka o jag är härdad till tusen,kanske tusen år gammal....så låt det blåsa,jag står kvar,låter stormen vina o tappar kanske en del blad men står kvar....alltid!!

Så är mina tankar såhär efter en halvt sömnlös natt då jag funderat på allt o inget,barnen,sonens svårigheter i skolan,skolan som ej tar ansvar och framförallt hans pappa som ens vill se att sonen har några som helst problem....suck!! __________________

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xaramia - 21 november 2008 11:29

men har en ny..... http://calleskula.bloggagratis.se/   Välkommen!!   Det är svårt att göra rätt Om du säger till mig "Hur mår du?"med sympati och medkänsla i din röst,så svarar jag "Jag mår bra",därför att prata om min förlust med dig idagär alltfö...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:05

inte så mycket men ett litet blev det iallafall. Calle är otroligt svårflörtad oftast och jag är alltid för sen med kameran för att leendena ska fastna ...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:03

Calle 2 mån gillar inte liggvagnen och har snart vuxit ur insatsen så nu är vagnen omgjord så han kan halvsitta litegrann istället...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 11:59

Hela långpannan full med fiskgratäng blev det igår.   Pangasiusfiléer på en bädd av purjolök,röd lök,lite fiskbuljong o kryddat med salt och citronpeppar. Hemgjort potatismos runt omkring och sen sås gjord på färdig "Fisksås" på påse+ creme fraiche o...

Av Xaramia - 30 september 2008 15:27

som attan är Calle.Var nyss till BVC och träffa doktorn.Allt bra,stark för sin ålder(8 veckor) och kurvan stadigt uppåt.Väger nu 6410 g och är 58,5 cm lång(3890 g och 50 cm lång vid födseln)De fråga om jag amma o jag var beredd på värsta "försöka öve...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se