Direktlänk till inlägg 9 maj 2008

får man ångra sig???? hjälp!!

Av Xaramia - 9 maj 2008 09:44

just idag vill jag INTE ha fler barn,vill INTE föda barn och vill definitivt INTE va gravid längre.....blä!!!! jag vet att det är självvalt ......men de sista 12-14 veckorna kommer bli TUNGA!!!

Så arg o besviken på min kropp som inte "håller",ryggen håller snart inte mer,blir troligen kryckor pga foglossningen snart,orkar inte göra nånting alls....sover illa,lättirriterad o snarstucken...gah!!

vet att jag borde va tacksam över en himla massa,jag är faktiskt frisk(lite småkrämpor bara),jag har fått 3 underbara barn som är mitt allt,jag har förmågan att bli gravid lätt....o en massa mer,jag vet att jag inte borde klaga alls.....MEN just idag känner jag för det iallafall!!!

jag vill va en härligt strålande mysig gravid mamma som orkar en massa o har enormt tålamod,vig o med en massa energi o göra saker med ungarna......inte en stel tråkig gnällig fetto-mamma som knappt kan gå längre o gråter över allt o inget vissa dar,inte orkar nåt alls ibland o klagar över värmen ju......

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xaramia - 21 november 2008 11:29

men har en ny..... http://calleskula.bloggagratis.se/   Välkommen!!   Det är svårt att göra rätt Om du säger till mig "Hur mår du?"med sympati och medkänsla i din röst,så svarar jag "Jag mår bra",därför att prata om min förlust med dig idagär alltfö...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:05

inte så mycket men ett litet blev det iallafall. Calle är otroligt svårflörtad oftast och jag är alltid för sen med kameran för att leendena ska fastna ...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:03

Calle 2 mån gillar inte liggvagnen och har snart vuxit ur insatsen så nu är vagnen omgjord så han kan halvsitta litegrann istället...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 11:59

Hela långpannan full med fiskgratäng blev det igår.   Pangasiusfiléer på en bädd av purjolök,röd lök,lite fiskbuljong o kryddat med salt och citronpeppar. Hemgjort potatismos runt omkring och sen sås gjord på färdig "Fisksås" på påse+ creme fraiche o...

Av Xaramia - 30 september 2008 15:27

som attan är Calle.Var nyss till BVC och träffa doktorn.Allt bra,stark för sin ålder(8 veckor) och kurvan stadigt uppåt.Väger nu 6410 g och är 58,5 cm lång(3890 g och 50 cm lång vid födseln)De fråga om jag amma o jag var beredd på värsta "försöka öve...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se