Direktlänk till inlägg 13 april 2008

Seg tråkig dag med snöslask

Av Xaramia - 13 april 2008 15:21

idag är en sån där tråkig seg dag med dåligt väder och ingen energi alls.

Sov länge,välbehövligt!

Igår var vi på Travet i Gävle,bussresa med mitt jobb för att tacka av en kollega som går i pension.3-rättersmeny,jättegott var det .....


Lite spel på hästar,gick välplus minus noll eller nåt.Spelade inte för några stora summor men var med om spänningen och fick in en otippad vinnare,då var det ju synd att vi ej satsat mer.....Helt okunnig vad gäller hästar o sånt men lite kul är det allt och har allt lite känsla när jag tippar ibland.Tänk om man kunde vinna mer än några 100-lappar nån gång,vore ju inte fel!


Idag har vi tagit det lugnt,sambon har skruvat upp en spegel o lite krokar och jag håller ordning på mina bok-auktioner på Tradera,lite pyssel men rätt kul.


Lill-skrutten i magenlever o far omkring och STÖR min nattsömn,svårt att sova nu .....vill ju helst ligga på mage men det gillas INTE!!! ha ha ha 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xaramia - 21 november 2008 11:29

men har en ny..... http://calleskula.bloggagratis.se/   Välkommen!!   Det är svårt att göra rätt Om du säger till mig "Hur mår du?"med sympati och medkänsla i din röst,så svarar jag "Jag mår bra",därför att prata om min förlust med dig idagär alltfö...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:05

inte så mycket men ett litet blev det iallafall. Calle är otroligt svårflörtad oftast och jag är alltid för sen med kameran för att leendena ska fastna ...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:03

Calle 2 mån gillar inte liggvagnen och har snart vuxit ur insatsen så nu är vagnen omgjord så han kan halvsitta litegrann istället...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 11:59

Hela långpannan full med fiskgratäng blev det igår.   Pangasiusfiléer på en bädd av purjolök,röd lök,lite fiskbuljong o kryddat med salt och citronpeppar. Hemgjort potatismos runt omkring och sen sås gjord på färdig "Fisksås" på påse+ creme fraiche o...

Av Xaramia - 30 september 2008 15:27

som attan är Calle.Var nyss till BVC och träffa doktorn.Allt bra,stark för sin ålder(8 veckor) och kurvan stadigt uppåt.Väger nu 6410 g och är 58,5 cm lång(3890 g och 50 cm lång vid födseln)De fråga om jag amma o jag var beredd på värsta "försöka öve...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se