Direktlänk till inlägg 9 april 2008

Extra ultraljud idag

Av Xaramia - 9 april 2008 16:45

efter 1,5 timmars väntan i väntrummet på doktorn som lyckats glömma oss.Men men sen gjorde han en ordentlig koll på bebisen.Verkligen jättenoga,kollade hjärta,njurar,urinblåsa,aorta,ryggraden, armar,ben ,huvudets form mm....kollade även så alla kärl fanns i navelsträngen ,kollade hur han växt o mängden fostervatten.Allt såg bara bra ut!tyvärr tog det jättelång tid att få till nån bra bild o se hjärtat ordentligt,han låg helt fel o skymde hela ansiktet ha ha .
 men ett par bra bilder blev det,en i profil och en med "give me five!"

 
ANNONS
 
erika

erika

9 april 2008 16:48

Söta bilder. :)

http://yummiemummie.blogg.se

 
Mamman

Mamman

22 april 2008 14:55

Vad roligt att få se bebisen igen! Vet ni vad det blir för kön? Om ni nu vill veta. Jag har just fått veta att vi kommer få ett extra ultraljud i v 28, jippiii!

http://luftrum.wordpress.com

 
Xaramia

Xaramia

1 maj 2008 22:19

ja vi vet att det är en Lillebror därinne denna gång.Enda gången jag velat veta och fått möjlighet att FÅ veta,så då tog vi den...Kommer få fyrtal i killar,lite häftigt ju!!!Apropå att gå på rälsen,var det en nedlagd järnväg vi gick på,ingen fara alls;)

http://xaramian.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xaramia - 21 november 2008 11:29

men har en ny..... http://calleskula.bloggagratis.se/   Välkommen!!   Det är svårt att göra rätt Om du säger till mig "Hur mår du?"med sympati och medkänsla i din röst,så svarar jag "Jag mår bra",därför att prata om min förlust med dig idagär alltfö...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:05

inte så mycket men ett litet blev det iallafall. Calle är otroligt svårflörtad oftast och jag är alltid för sen med kameran för att leendena ska fastna ...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:03

Calle 2 mån gillar inte liggvagnen och har snart vuxit ur insatsen så nu är vagnen omgjord så han kan halvsitta litegrann istället...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 11:59

Hela långpannan full med fiskgratäng blev det igår.   Pangasiusfiléer på en bädd av purjolök,röd lök,lite fiskbuljong o kryddat med salt och citronpeppar. Hemgjort potatismos runt omkring och sen sås gjord på färdig "Fisksås" på påse+ creme fraiche o...

Av Xaramia - 30 september 2008 15:27

som attan är Calle.Var nyss till BVC och träffa doktorn.Allt bra,stark för sin ålder(8 veckor) och kurvan stadigt uppåt.Väger nu 6410 g och är 58,5 cm lång(3890 g och 50 cm lång vid födseln)De fråga om jag amma o jag var beredd på värsta "försöka öve...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se