Direktlänk till inlägg 4 april 2008

Efter regn kommer sol...

Av Xaramia - 4 april 2008 17:46

eller hur man brukar säga,efter en mulen kall morgon,vaknade trött och ont i huvudet så blev det ändå en rätt bra dag.

Mest vilat och tagit det lugnt,sov illa som sjutton i natt,Lillen därinne sparkade massor...jag som tyckte  han var ovanligt lugn igår o nästan blev orolig....där fick jag för det!


Underbart vårväder på eftermiddagen,suttit ute på baksidan i solen....härligt!


Ensam med barnen ikväll,sambon är i Örebro och kollar när hans son spelar cup.Hade ev tänkt följa med men det skulle bli lite sent eftersom mina 2 som bor varannan vecka inte kommer förrän vid 16 idag.


Ätit kasslergryta och nu badar minstingen,i väntan på Bompa.......har legat och slötittat litepå Nalle Puh efter maten,blir så  illamående direkt när jag ätit,inte kul alls:(
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xaramia - 21 november 2008 11:29

men har en ny..... http://calleskula.bloggagratis.se/   Välkommen!!   Det är svårt att göra rätt Om du säger till mig "Hur mår du?"med sympati och medkänsla i din röst,så svarar jag "Jag mår bra",därför att prata om min förlust med dig idagär alltfö...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:05

inte så mycket men ett litet blev det iallafall. Calle är otroligt svårflörtad oftast och jag är alltid för sen med kameran för att leendena ska fastna ...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:03

Calle 2 mån gillar inte liggvagnen och har snart vuxit ur insatsen så nu är vagnen omgjord så han kan halvsitta litegrann istället...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 11:59

Hela långpannan full med fiskgratäng blev det igår.   Pangasiusfiléer på en bädd av purjolök,röd lök,lite fiskbuljong o kryddat med salt och citronpeppar. Hemgjort potatismos runt omkring och sen sås gjord på färdig "Fisksås" på påse+ creme fraiche o...

Av Xaramia - 30 september 2008 15:27

som attan är Calle.Var nyss till BVC och träffa doktorn.Allt bra,stark för sin ålder(8 veckor) och kurvan stadigt uppåt.Väger nu 6410 g och är 58,5 cm lång(3890 g och 50 cm lång vid födseln)De fråga om jag amma o jag var beredd på värsta "försöka öve...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se