Direktlänk till inlägg 3 april 2008

Sonens jacka förstörd

Av Xaramia - 3 april 2008 16:27

i skolan.....arg!!.Sonen och en kompis kom hem lite tidigare,hans jacka var full med lila färg på hela ryggen och ena armen.Den hade hängt utanför slöjdsalen  när de hade lektion.Några tjejer i klassen hade sen lämnat färgen till expeditionen,sonen själv vågade inte,de hade hittat färgen på skolgården och tjejerna hade även sett några äldre killar med den.


Jag lånade syrrans bil och tog jackan med mig och åkte direkt till rektor och frågade va fan det är som händer??!Visade dem jackan....


Ja jag vet inte,mesade hon o berättade att hon fått en liten färgburk inlämnad.Hon tyckte det var mentorns uppgift att reda ut detta....jag gick till honom,också en mes,har pratat massor med honom förr om retning och trakasserier i skolan av sonen och jag vet att fler elever är utsatta utan att nåt händer.Han tyckte jag skulle prata med rektor,o jag  jag redan har GJORT det....Sen ringde jag rektor när jag kom hem och talade om att tjejerna ev namngivit nån som de sett med färgen och att jag tycker sonens mentor inte tar mig på allvar ang detta ,tänker hålla sonen hemma imorgon.


Har även gjort en polisanmälan ang jackan och krävt ersättning för den,så jävla lesspå skolans mesande och att ingen tar tag i nånting...!!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xaramia - 21 november 2008 11:29

men har en ny..... http://calleskula.bloggagratis.se/   Välkommen!!   Det är svårt att göra rätt Om du säger till mig "Hur mår du?"med sympati och medkänsla i din röst,så svarar jag "Jag mår bra",därför att prata om min förlust med dig idagär alltfö...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:05

inte så mycket men ett litet blev det iallafall. Calle är otroligt svårflörtad oftast och jag är alltid för sen med kameran för att leendena ska fastna ...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:03

Calle 2 mån gillar inte liggvagnen och har snart vuxit ur insatsen så nu är vagnen omgjord så han kan halvsitta litegrann istället...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 11:59

Hela långpannan full med fiskgratäng blev det igår.   Pangasiusfiléer på en bädd av purjolök,röd lök,lite fiskbuljong o kryddat med salt och citronpeppar. Hemgjort potatismos runt omkring och sen sås gjord på färdig "Fisksås" på påse+ creme fraiche o...

Av Xaramia - 30 september 2008 15:27

som attan är Calle.Var nyss till BVC och träffa doktorn.Allt bra,stark för sin ålder(8 veckor) och kurvan stadigt uppåt.Väger nu 6410 g och är 58,5 cm lång(3890 g och 50 cm lång vid födseln)De fråga om jag amma o jag var beredd på värsta "försöka öve...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se