Direktlänk till inlägg 2 april 2008

Magisk gräns passerad

Av Xaramia - 2 april 2008 08:51

konstaterade igår att jag idag har gått 23 fulla veckor(enl kalendern här,min bm räknar lite annorlunda på några dar),....en lite magisk gränsVår lille kille därinne känner jag ju därinne dagligen och är uppmärksam på att jag verkligen gör det.Även om allt är helt normalt denna graviditet och ingen risk finns för samma sak en gång till enl läkarna så blir man lätt lite nojjig

När Lilla Thea konstaterades död var jag 22+ nånting,så det känns lite speciellt att ha passerat detta nu.....har ett extra ul om en vecka just därför,känns himla skönt faktiskt.

Även om ett barn inte räknas som barn i mångas ögon i just den veckan så anser jag det iaf,läste Marcus Birros blogg om just det häromdan,han o hans flickvän förlorade en son i ungefär exakt samma vecka,han föddes levande och dog när man klippte navelsträngen....även om han (eller Thea om hon fötts levande) aldrig hade klarat ett liv utanför livmodern så är det ett barn man förlorar som förälder,oavsett vad omgivning och sjukvården anser,sorgen är stor och ofattbar ändå...


Mycket blandade känslor,sorgen känns oftast hanterbar och jag vågar glädjas mer och mer...samtidigt som det är väldigt blandade känslor.Lillen därinne hade ju inte funnits om Thea levt.Samtidigt så är allt så färskt fortfarande i minnet,förra graviditeten,hur stor hon var mm.....


Han är ingen ersättning för henne,utan en helt egen liten person redan,med egna små "sparkstunder" och bökar därinne och har sig så vi verkligen vet att han finns där.

 
ANNONS
 
Ingen bild

norrskenet

2 april 2008 16:25

Oj vad jobbigt för er... hoppas allt blir bättre o att ni kan gå vidare! Stor kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xaramia - 21 november 2008 11:29

men har en ny..... http://calleskula.bloggagratis.se/   Välkommen!!   Det är svårt att göra rätt Om du säger till mig "Hur mår du?"med sympati och medkänsla i din röst,så svarar jag "Jag mår bra",därför att prata om min förlust med dig idagär alltfö...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:05

inte så mycket men ett litet blev det iallafall. Calle är otroligt svårflörtad oftast och jag är alltid för sen med kameran för att leendena ska fastna ...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:03

Calle 2 mån gillar inte liggvagnen och har snart vuxit ur insatsen så nu är vagnen omgjord så han kan halvsitta litegrann istället...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 11:59

Hela långpannan full med fiskgratäng blev det igår.   Pangasiusfiléer på en bädd av purjolök,röd lök,lite fiskbuljong o kryddat med salt och citronpeppar. Hemgjort potatismos runt omkring och sen sås gjord på färdig "Fisksås" på påse+ creme fraiche o...

Av Xaramia - 30 september 2008 15:27

som attan är Calle.Var nyss till BVC och träffa doktorn.Allt bra,stark för sin ålder(8 veckor) och kurvan stadigt uppåt.Väger nu 6410 g och är 58,5 cm lång(3890 g och 50 cm lång vid födseln)De fråga om jag amma o jag var beredd på värsta "försöka öve...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se