Direktlänk till inlägg 1 april 2008

Böcker,böcker böcker....

Av Xaramia - 1 april 2008 10:34

älskar böcker,framförallt pocketböcker.Har alldeles för många,ständigt några jag läser,några jag bläddrar i o sen en massa stående.Och en massa i kartonger i förrådet.


Nu när jag är sjukskriven antagligen resten av graviditeten ska jag verkligen försöka gå igenom dem och sälja bort en del på Tradera,där jag själv köpt och köper en del.Kan ju inte spara alla ju,det blir överfullt härhemma ändå med grejor ju .....


Lite pyssel med auktionerna,packa dem o kolla vad portot blir,kontakta köparen o framförallt hålla reda på vem man mailat och vem som betalat ,men det brukar gå bra

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xaramia - 21 november 2008 11:29

men har en ny..... http://calleskula.bloggagratis.se/   Välkommen!!   Det är svårt att göra rätt Om du säger till mig "Hur mår du?"med sympati och medkänsla i din röst,så svarar jag "Jag mår bra",därför att prata om min förlust med dig idagär alltfö...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:05

inte så mycket men ett litet blev det iallafall. Calle är otroligt svårflörtad oftast och jag är alltid för sen med kameran för att leendena ska fastna ...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:03

Calle 2 mån gillar inte liggvagnen och har snart vuxit ur insatsen så nu är vagnen omgjord så han kan halvsitta litegrann istället...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 11:59

Hela långpannan full med fiskgratäng blev det igår.   Pangasiusfiléer på en bädd av purjolök,röd lök,lite fiskbuljong o kryddat med salt och citronpeppar. Hemgjort potatismos runt omkring och sen sås gjord på färdig "Fisksås" på påse+ creme fraiche o...

Av Xaramia - 30 september 2008 15:27

som attan är Calle.Var nyss till BVC och träffa doktorn.Allt bra,stark för sin ålder(8 veckor) och kurvan stadigt uppåt.Väger nu 6410 g och är 58,5 cm lång(3890 g och 50 cm lång vid födseln)De fråga om jag amma o jag var beredd på värsta "försöka öve...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se