Direktlänk till inlägg 26 mars 2008

Pulkabacken igår....

Av Xaramia - 26 mars 2008 09:44

hur kul är det att bara stå och kolla liksom? Att inte kunna åka alls för ryggens skull....blä!


Men men att ta bilen dit och låta ungarna åka funkade det med,de var nöjda sen iallafall....

 
ANNONS
 
Magnus

Magnus

26 mars 2008 09:47

Det där med ryggen låter inget vidare. Såg pulkarubriken, och jag kom att tänka på att vi inte varit i pulkabacken en enda gång i vinter.. Ingen snö, ingen pulka liksom. Nu ligger ett vitt puder här, men det är för lite. Hur som, jag vill ha vår!

Ha det gott.

http://thorn.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xaramia - 21 november 2008 11:29

men har en ny..... http://calleskula.bloggagratis.se/   Välkommen!!   Det är svårt att göra rätt Om du säger till mig "Hur mår du?"med sympati och medkänsla i din röst,så svarar jag "Jag mår bra",därför att prata om min förlust med dig idagär alltfö...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:05

inte så mycket men ett litet blev det iallafall. Calle är otroligt svårflörtad oftast och jag är alltid för sen med kameran för att leendena ska fastna ...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:03

Calle 2 mån gillar inte liggvagnen och har snart vuxit ur insatsen så nu är vagnen omgjord så han kan halvsitta litegrann istället...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 11:59

Hela långpannan full med fiskgratäng blev det igår.   Pangasiusfiléer på en bädd av purjolök,röd lök,lite fiskbuljong o kryddat med salt och citronpeppar. Hemgjort potatismos runt omkring och sen sås gjord på färdig "Fisksås" på påse+ creme fraiche o...

Av Xaramia - 30 september 2008 15:27

som attan är Calle.Var nyss till BVC och träffa doktorn.Allt bra,stark för sin ålder(8 veckor) och kurvan stadigt uppåt.Väger nu 6410 g och är 58,5 cm lång(3890 g och 50 cm lång vid födseln)De fråga om jag amma o jag var beredd på värsta "försöka öve...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se