Direktlänk till inlägg 19 mars 2008

Sitter och funderar på.....

Av Xaramia - 19 mars 2008 08:59

varför jag haft bloggen nere....antagligen för att jag ej orkat skriva,inte orkat våga hoppas att LillPyret därinne faktiskt ska fortsätta leva och att allt går vägen denna gång.

Hade gärna delat med mig av allt,fostervattenprov,ultraljud och alla provtagningar som varit under graviditeten med liksom inte velat pga rädslan att åter behöva förlora en Liten...


Oron är fortfarande väldigt stor och mitt mående väldigt skört....hela livet känns otroligt skört emellanåt....och börjar jag tänka på det och tillåter mig fastna i den tanken så skulle jag gå under av oro.......så försöker fokusera framåt positivt och ta en dag i taget


Även mina andra barn kan det ju hända nåt,den vetskapen har jag alltid haft,MEN efter detta med Thea riktigt KÄNNER jag vetskapen och lever med den dagligen,vetskapen att nåt närsomhelst kan hända.


Men nånstans måste man ju våga leva också,det är en svår balansgång att då ej bli en överbeskyddande hönsmamma.

 
ANNONS
 
Helen

Helen

19 mars 2008 09:28

Vill bara önska dig lycka till med graviditeten!!!! Ska bli spännande att läsa här å följa dig genom resan!

Kram Helen (Heffaklumpen aff2008/01)

http://bebis9ejan.blogg.se

 
Linda (lille08)

Linda (lille08)

19 mars 2008 21:01

Ah, vilken stor och fin mage du har! Ska bli spännande att kika in här med jämna mellanrum och följa din graviditet! :-)

http://augustibebbe.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xaramia - 21 november 2008 11:29

men har en ny..... http://calleskula.bloggagratis.se/   Välkommen!!   Det är svårt att göra rätt Om du säger till mig "Hur mår du?"med sympati och medkänsla i din röst,så svarar jag "Jag mår bra",därför att prata om min förlust med dig idagär alltfö...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:05

inte så mycket men ett litet blev det iallafall. Calle är otroligt svårflörtad oftast och jag är alltid för sen med kameran för att leendena ska fastna ...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:03

Calle 2 mån gillar inte liggvagnen och har snart vuxit ur insatsen så nu är vagnen omgjord så han kan halvsitta litegrann istället...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 11:59

Hela långpannan full med fiskgratäng blev det igår.   Pangasiusfiléer på en bädd av purjolök,röd lök,lite fiskbuljong o kryddat med salt och citronpeppar. Hemgjort potatismos runt omkring och sen sås gjord på färdig "Fisksås" på påse+ creme fraiche o...

Av Xaramia - 30 september 2008 15:27

som attan är Calle.Var nyss till BVC och träffa doktorn.Allt bra,stark för sin ålder(8 veckor) och kurvan stadigt uppåt.Väger nu 6410 g och är 58,5 cm lång(3890 g och 50 cm lång vid födseln)De fråga om jag amma o jag var beredd på värsta "försöka öve...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se