Direktlänk till inlägg 18 mars 2008

5 -årskontroll,spruta och hagel.....

Av Xaramia - 18 mars 2008 15:08

"Pappavecka" för Minsting(o Mellan) egentligen men BVC ringde och ombokade 5-årskontrollen ,så fick tid idag och jag tog det eftersom jag ju är hemma.


Inget att anmärka på...vuxit massor sen förra året.Hela 9 cm !!!

Minsting är nu 113 cm lång och väger 23,5 kg.Jätteduktig och tog sprutan,sa inte ett dugg.


Minsting fick ledigt från dagis resten av dan ,efter överenskommelse med Pappan såklart så idag har vi varit med min syster Dagmamman och hennes dagbarn,nu på eftermiddagen var vi ute en stund och då haglade det......uscha....vill ha VÅR nu!!!


Såg faktiskt lite blåsippor i skogsbacken,alltid nåt ju:-)

 
ANNONS
 
Ina m E

Ina m E

19 mars 2008 08:19

Hej!
Tänkte bara höra att det är ok att jag länkar till din blogg från min... jag vill kunna hitta tillbaks. :) Annars får du säga till så tar jag bort länken.
/Ina m E på Aff

http://luftrum.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xaramia - 21 november 2008 11:29

men har en ny..... http://calleskula.bloggagratis.se/   Välkommen!!   Det är svårt att göra rätt Om du säger till mig "Hur mår du?"med sympati och medkänsla i din röst,så svarar jag "Jag mår bra",därför att prata om min förlust med dig idagär alltfö...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:05

inte så mycket men ett litet blev det iallafall. Calle är otroligt svårflörtad oftast och jag är alltid för sen med kameran för att leendena ska fastna ...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:03

Calle 2 mån gillar inte liggvagnen och har snart vuxit ur insatsen så nu är vagnen omgjord så han kan halvsitta litegrann istället...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 11:59

Hela långpannan full med fiskgratäng blev det igår.   Pangasiusfiléer på en bädd av purjolök,röd lök,lite fiskbuljong o kryddat med salt och citronpeppar. Hemgjort potatismos runt omkring och sen sås gjord på färdig "Fisksås" på påse+ creme fraiche o...

Av Xaramia - 30 september 2008 15:27

som attan är Calle.Var nyss till BVC och träffa doktorn.Allt bra,stark för sin ålder(8 veckor) och kurvan stadigt uppåt.Väger nu 6410 g och är 58,5 cm lång(3890 g och 50 cm lång vid födseln)De fråga om jag amma o jag var beredd på värsta "försöka öve...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se