Direktlänk till inlägg 2 december 2007

Långt uppehåll.....

Av Xaramia - 2 december 2007 17:27

har det blivit tyvärr.....

Strul med datorn,börjat jobba fullt igen o en massa annat.

På väg att bli sambo o bor just nu mitt bland en massa flyttkartonger ha ha

 
ANNONS
 
Ingen bild

carro

11 december 2007 19:41

Tänker på dig! Så fruktansvärt att du förlorat din älskade lilla dotter! Håller tummarna för att denna graviditet blir fullständig!!! Jo jo - foglossning det har jag också fått lära mig att leva med. Jag vet hur vidrigt det är! Jag kommer följa din "resa" här på din blogg, jag blev mycket berörd av din berättelse. Skriv mer och berätta om barn graviditet foglossning och din galning till särbo ;)

 
Ingen bild

Teszla från ank jan

14 december 2007 13:43

Hej gumman.

Hur lever livet? Vet att ni är precis i en flytt med allt vad det innbär!

Är ju nyfiken på hur du mår och *hemligheten*
Vad händer??
Saknar dig i januarigruppen.

Hoppas allt går bra med flytt och att ni får en härlig jul

Kramar
Tess

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xaramia - 21 november 2008 11:29

men har en ny..... http://calleskula.bloggagratis.se/   Välkommen!!   Det är svårt att göra rätt Om du säger till mig "Hur mår du?"med sympati och medkänsla i din röst,så svarar jag "Jag mår bra",därför att prata om min förlust med dig idagär alltfö...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:05

inte så mycket men ett litet blev det iallafall. Calle är otroligt svårflörtad oftast och jag är alltid för sen med kameran för att leendena ska fastna ...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:03

Calle 2 mån gillar inte liggvagnen och har snart vuxit ur insatsen så nu är vagnen omgjord så han kan halvsitta litegrann istället...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 11:59

Hela långpannan full med fiskgratäng blev det igår.   Pangasiusfiléer på en bädd av purjolök,röd lök,lite fiskbuljong o kryddat med salt och citronpeppar. Hemgjort potatismos runt omkring och sen sås gjord på färdig "Fisksås" på påse+ creme fraiche o...

Av Xaramia - 30 september 2008 15:27

som attan är Calle.Var nyss till BVC och träffa doktorn.Allt bra,stark för sin ålder(8 veckor) och kurvan stadigt uppåt.Väger nu 6410 g och är 58,5 cm lång(3890 g och 50 cm lång vid födseln)De fråga om jag amma o jag var beredd på värsta "försöka öve...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se