Direktlänk till inlägg 8 november 2007

Tårar på jobbet.....

Av Xaramia - 8 november 2007 20:46

fick jag idag i mina ögon.....

Har ju förlorat ett barn i v 23 för drygt 6 veckor.Har mått dåligt över det o varit helt sjukskriven tills denna vecka då jag kände att jag ville prova gå tillbaks o jobba o se hur det känns,om det funkar.Saknar ju gemenskapen,det sociala o behöver nåt o skingra tankarna med.

Ska testa jobba halvtid ett par veckor nu,vet ju inte alls hur det går.Är fysiskt väldigt trött emellanåt,har dålig ork,dåligt tålamod när mina andra 3 barn är här varannan vecka o sover rätt dåligt.....men jag märker att när jag bara går hemma så isolerar jag mig o tar mig knappt för med nåt alls,blir apatisk .....så jag vill ut lite .

Jobbar i en Ica butik på en liten ort ,så jag är "känd" i byn,"alla" vet vad som hänt typ så det har kännts både bra o jobbigt på samma gång.

Idag iaf kom en äldre kvinna som är kund i butiken,vi känner ej varann direkt men brukar småprata när hon handlar o idag satt jag i kassan o det var lugnt,då la hon sin hand på min o sa bara: Du ska veta att jag haft dej i tankarna den senaste tiden,hoppas du kännt det!

Det var så oerhört starkt o hjärtligt att jag nästan började gråta,inte pga sorgen av barnet utan mer att jag blev så otroligt rörd att hon SA så.......nästan ingen utomstående alls har öht sagt nåt alls,så att hon,som inte ens känner mig ändå tänkt på mig kändes himla fint ju......

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xaramia - 21 november 2008 11:29

men har en ny..... http://calleskula.bloggagratis.se/   Välkommen!!   Det är svårt att göra rätt Om du säger till mig "Hur mår du?"med sympati och medkänsla i din röst,så svarar jag "Jag mår bra",därför att prata om min förlust med dig idagär alltfö...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:05

inte så mycket men ett litet blev det iallafall. Calle är otroligt svårflörtad oftast och jag är alltid för sen med kameran för att leendena ska fastna ...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:03

Calle 2 mån gillar inte liggvagnen och har snart vuxit ur insatsen så nu är vagnen omgjord så han kan halvsitta litegrann istället...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 11:59

Hela långpannan full med fiskgratäng blev det igår.   Pangasiusfiléer på en bädd av purjolök,röd lök,lite fiskbuljong o kryddat med salt och citronpeppar. Hemgjort potatismos runt omkring och sen sås gjord på färdig "Fisksås" på påse+ creme fraiche o...

Av Xaramia - 30 september 2008 15:27

som attan är Calle.Var nyss till BVC och träffa doktorn.Allt bra,stark för sin ålder(8 veckor) och kurvan stadigt uppåt.Väger nu 6410 g och är 58,5 cm lång(3890 g och 50 cm lång vid födseln)De fråga om jag amma o jag var beredd på värsta "försöka öve...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se