Direktlänk till inlägg 2 november 2007

fått provsvaren idag.....

Av Xaramia - 2 november 2007 19:59

vi var på uppföljningssamtal hos läkaren idag,det är nu 6 veckor sen vår lilla dotter konstaterades att hon avlidit i v 18-19 i min mage,jag var då i v 23 o hade ej märkt mer än att jag knappt kände rörelser o att magen var väldigt liten,o efter en liten blödning åkte vi på en extra koll o då fick vi det fruktansvärda beskedet..

Man har ej kunnat hitta nån orsak till varför vår lilla Thea ej fick fortsätta leva ,inget synligt o heller inget på röntgen eller provsvar.Obduktion sa vi ifrån,det kändes fel,nånstans har naturen valt att avbryta graviditeten o även om det känns oerhört hårt kan vi inte göra mer än acceptera o gå vidare.

Vissa dar är mycket tunga o jag vill knappt leva känns det som,har svårt att se saker positivt o hantera sorgen o saknaden.....
jag har svårt att orka fysiskt o psykiskt de veckor jag har mina andra 3 barn här.....men har ändå valt att försöka börja jobba halvtid nästa vecka.Jag känner att jag saknar gemenskapen,det sociala o annars lätt helt skärmar av från omvärlden o knappt tar mig ut ur lägenheten o det tror jag inte jag mår bättre av i längden så jag ska försöka komma tillbaks lite o se hur det känns,var ju hemma länge under graviditeten med pga en cysta på ena äggstocken o sen foglossning o ont i ryggen....

Om nåt känns positivt just nu så är det väl att det inte finns några hinder för att ev försöka få barn igen om vi skulle vilja o det känns ju skönt.Vi har även sökt en större lägenhet o min särbo ska flytta hit (fast ha sin lght kvar ett tag)......

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xaramia - 21 november 2008 11:29

men har en ny..... http://calleskula.bloggagratis.se/   Välkommen!!   Det är svårt att göra rätt Om du säger till mig "Hur mår du?"med sympati och medkänsla i din röst,så svarar jag "Jag mår bra",därför att prata om min förlust med dig idagär alltfö...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:05

inte så mycket men ett litet blev det iallafall. Calle är otroligt svårflörtad oftast och jag är alltid för sen med kameran för att leendena ska fastna ...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:03

Calle 2 mån gillar inte liggvagnen och har snart vuxit ur insatsen så nu är vagnen omgjord så han kan halvsitta litegrann istället...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 11:59

Hela långpannan full med fiskgratäng blev det igår.   Pangasiusfiléer på en bädd av purjolök,röd lök,lite fiskbuljong o kryddat med salt och citronpeppar. Hemgjort potatismos runt omkring och sen sås gjord på färdig "Fisksås" på påse+ creme fraiche o...

Av Xaramia - 30 september 2008 15:27

som attan är Calle.Var nyss till BVC och träffa doktorn.Allt bra,stark för sin ålder(8 veckor) och kurvan stadigt uppåt.Väger nu 6410 g och är 58,5 cm lång(3890 g och 50 cm lång vid födseln)De fråga om jag amma o jag var beredd på värsta "försöka öve...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se