Direktlänk till inlägg 4 oktober 2007

Barns frågor.....varför dog bebisen?

Av Xaramia - 4 oktober 2007 10:13

dagarna går på nåt konstigt sätt,o det går faktiskt riktigt bra att hantera sorgen för varje dag som går.Visst kommer tankarna ibland o tårarna dyker upp emellanåt o livet känns så j-a orättvist nånstans att just vår lilla dotter inte fick födas (förlorade henne i v 23 nyligen).....lite hårt att acceptera men vad kan man göra liksom...?

Nånstans känns det ändå skönt att komma ur "kokongen" o vara delaktig i livet igen...mina andra 3 barn är stor hjälp där.Vissa saker har varit jobbiga.Att gå in på jobbet ensam tex,jobbar ju i en Ica -butik o är "kändis" i byn så jag antar att alla "vet",lite jobbigt samtidigt som skönt.Ingen nästan vågar möta vår sorg eller säga nåt.....

I morse var första gången jag lämnade min 4-åring på dagis efter allt som hänt,jag visste att hans pappa talat om vad som hänt mig o min nya (för sonens skull) men ingen säger nåt,allt är som vanligt tills en liten tjej frågar varför bebisen dog....vad svarar man en 4 åring,när man inte vet själv? Jag sa bara lugnt att jag vet faktiskt inte,ingen vet,inte ens doktorn o att ibland blir det så.....hon nöjde sig med det o jag såg en förälders o personalens lättnad över att jag vågade svara....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xaramia - 21 november 2008 11:29

men har en ny..... http://calleskula.bloggagratis.se/   Välkommen!!   Det är svårt att göra rätt Om du säger till mig "Hur mår du?"med sympati och medkänsla i din röst,så svarar jag "Jag mår bra",därför att prata om min förlust med dig idagär alltfö...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:05

inte så mycket men ett litet blev det iallafall. Calle är otroligt svårflörtad oftast och jag är alltid för sen med kameran för att leendena ska fastna ...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:03

Calle 2 mån gillar inte liggvagnen och har snart vuxit ur insatsen så nu är vagnen omgjord så han kan halvsitta litegrann istället...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 11:59

Hela långpannan full med fiskgratäng blev det igår.   Pangasiusfiléer på en bädd av purjolök,röd lök,lite fiskbuljong o kryddat med salt och citronpeppar. Hemgjort potatismos runt omkring och sen sås gjord på färdig "Fisksås" på påse+ creme fraiche o...

Av Xaramia - 30 september 2008 15:27

som attan är Calle.Var nyss till BVC och träffa doktorn.Allt bra,stark för sin ålder(8 veckor) och kurvan stadigt uppåt.Väger nu 6410 g och är 58,5 cm lång(3890 g och 50 cm lång vid födseln)De fråga om jag amma o jag var beredd på värsta "försöka öve...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se