Direktlänk till inlägg 1 oktober 2007

Dagarna går....

Av Xaramia - 1 oktober 2007 14:55

var hemma nån dag o hade hand om barnen,vi var på nya Shrek.

Har ingen ork eller tålamod så allt praktiskt känns lätt övermäktigt.Barnen förstår att vi mår dåligt just nu o de stora hjälper till så gott de kan medans min minsta mest är som vanligt.Rätt skönt det med på nåt sätt.


När jag lämnade särbon o åkte hem kom hans reaktion,han har ju varit stark o orkat ta hand om mig de första dagarna .Så igår åkte jag tillbaks till Kumla,känns som vi behöver va tillsammans i detta för att bearbeta,samtidigt som vi ju båda har barn som behöver oss på varsitt håll.

Tyvärr tjafsar mina andra barns pappa ang att ha sina barn lite extra nu när vi mår dåligt o knappt ens orkar ta hand om oss själv.

Han sparkar på nån som redan ligger o det gör mig oerhörd ont å barnens vägnar.Jag VILL helst ha dem hela tiden,men min kropp o psyke klarar inte det tyvärr o då borde han kunna finnas för dem.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xaramia - 21 november 2008 11:29

men har en ny..... http://calleskula.bloggagratis.se/   Välkommen!!   Det är svårt att göra rätt Om du säger till mig "Hur mår du?"med sympati och medkänsla i din röst,så svarar jag "Jag mår bra",därför att prata om min förlust med dig idagär alltfö...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:05

inte så mycket men ett litet blev det iallafall. Calle är otroligt svårflörtad oftast och jag är alltid för sen med kameran för att leendena ska fastna ...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:03

Calle 2 mån gillar inte liggvagnen och har snart vuxit ur insatsen så nu är vagnen omgjord så han kan halvsitta litegrann istället...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 11:59

Hela långpannan full med fiskgratäng blev det igår.   Pangasiusfiléer på en bädd av purjolök,röd lök,lite fiskbuljong o kryddat med salt och citronpeppar. Hemgjort potatismos runt omkring och sen sås gjord på färdig "Fisksås" på påse+ creme fraiche o...

Av Xaramia - 30 september 2008 15:27

som attan är Calle.Var nyss till BVC och träffa doktorn.Allt bra,stark för sin ålder(8 veckor) och kurvan stadigt uppåt.Väger nu 6410 g och är 58,5 cm lång(3890 g och 50 cm lång vid födseln)De fråga om jag amma o jag var beredd på värsta "försöka öve...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se