Direktlänk till inlägg 29 september 2007

Hemma med barnen

Av Xaramia - 29 september 2007 15:42

min särbo skjutsade mig till tåget i Örebro igår kväll,jag var lite orolig hur det skulle gå o vara helt själv under resan men det gick faktiskt riktigt bra.

Saknar särbon massor men ändå måste vi lära oss hantera vardagen var för sig,det är ju så våra liv ser ut.....o livet måste gå vidare

Min mamma hämtade mig i Enköping o jag följde med dit o sov där i natt.Åt mat,drack vin, kollade på Idol,pratade o grät.


På förmiddagen i dag kom mina barn dit,så himla skönt att träffa dem.Min mamma skjutsade hem oss sen,vi var in på Ica(där jag jobbar) o handlade först.Har inte varit där på hela tiden sen vi fick beskedet på sjukhuset,har kännts så jobbigt men jag fixade det bra.Stolt som sjutton nu !!


Nu på eftermiddagen har min ena syster o bror+ dotter varit här,känns så skönt att alla är som "vanligt",pratar om det som hänt o ändå får mig att må rätt bra

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xaramia - 21 november 2008 11:29

men har en ny..... http://calleskula.bloggagratis.se/   Välkommen!!   Det är svårt att göra rätt Om du säger till mig "Hur mår du?"med sympati och medkänsla i din röst,så svarar jag "Jag mår bra",därför att prata om min förlust med dig idagär alltfö...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:05

inte så mycket men ett litet blev det iallafall. Calle är otroligt svårflörtad oftast och jag är alltid för sen med kameran för att leendena ska fastna ...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:03

Calle 2 mån gillar inte liggvagnen och har snart vuxit ur insatsen så nu är vagnen omgjord så han kan halvsitta litegrann istället...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 11:59

Hela långpannan full med fiskgratäng blev det igår.   Pangasiusfiléer på en bädd av purjolök,röd lök,lite fiskbuljong o kryddat med salt och citronpeppar. Hemgjort potatismos runt omkring och sen sås gjord på färdig "Fisksås" på påse+ creme fraiche o...

Av Xaramia - 30 september 2008 15:27

som attan är Calle.Var nyss till BVC och träffa doktorn.Allt bra,stark för sin ålder(8 veckor) och kurvan stadigt uppåt.Väger nu 6410 g och är 58,5 cm lång(3890 g och 50 cm lång vid födseln)De fråga om jag amma o jag var beredd på värsta "försöka öve...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se