Direktlänk till inlägg 27 september 2007

Bedövade ögon

Av Xaramia - 27 september 2007 14:16

könns det som jag har,som att hela mitt ansikte faktiskt är "stelt" och bedövat,musklerna hänger inte med ,jag ser inte saker utan bara är,munnen talar med jag vet ej vad....

Sover ganska bra på nätterna,vaknar vid 4-5 o tankarna irrar lätt iväg till det som hänt senaste veckan,en vecka sen idag på fm som jag fick beskedet att barnet ej levde längre.Timmarna o dagarna går på nåt sätt.Är hos särbon i Kumla just nu,sover,duschar o äter o kollar lite på Tv.Känns skönt nånstans att hans barn ändå vågar vara här o inte undviker det .De har frågat lite men är mest som "vanligt" o det känns skönt

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xaramia - 21 november 2008 11:29

men har en ny..... http://calleskula.bloggagratis.se/   Välkommen!!   Det är svårt att göra rätt Om du säger till mig "Hur mår du?"med sympati och medkänsla i din röst,så svarar jag "Jag mår bra",därför att prata om min förlust med dig idagär alltfö...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:05

inte så mycket men ett litet blev det iallafall. Calle är otroligt svårflörtad oftast och jag är alltid för sen med kameran för att leendena ska fastna ...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:03

Calle 2 mån gillar inte liggvagnen och har snart vuxit ur insatsen så nu är vagnen omgjord så han kan halvsitta litegrann istället...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 11:59

Hela långpannan full med fiskgratäng blev det igår.   Pangasiusfiléer på en bädd av purjolök,röd lök,lite fiskbuljong o kryddat med salt och citronpeppar. Hemgjort potatismos runt omkring och sen sås gjord på färdig "Fisksås" på påse+ creme fraiche o...

Av Xaramia - 30 september 2008 15:27

som attan är Calle.Var nyss till BVC och träffa doktorn.Allt bra,stark för sin ålder(8 veckor) och kurvan stadigt uppåt.Väger nu 6410 g och är 58,5 cm lång(3890 g och 50 cm lång vid födseln)De fråga om jag amma o jag var beredd på värsta "försöka öve...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se