Direktlänk till inlägg 26 september 2007

Thea

Av Xaramia - 26 september 2007 13:34

Vi hade pratat lite om namn,men jag trodde absolut att det var en pojke till jag väntade så tjejnamn hade vi inte pratat så mycket om.

Vi hade som förslag : Thea(vilket jag inte gillade just då) och Hedda o sen även Tua som min särbo blev förtjust i....Hedda känns helt fel nu,vet ej varför men bara känns så...

Det namnet som känns rätt så är det faktikst Thea,som dessutom hade namnsdag i helgen när vi fick se henne så det blir nog Thea känns det som .Har fått rådet att ge henne ett namn,vilket kändes främmande i början men nu känns helt naturligt:vi kommer ej ha nån ceremoni eller dop eller så eftersom inget av våra andra barn heller är döpta ,utan vi vill bara ge henne ett namn ändå,känns bättre att ha ett när vi pratar om henne

 
ANNONS
 
myzpyz (aff)

myzpyz (aff)

26 september 2007 15:11

hej!
lämnar ett litet avtryck i din gästbok.
ville bara säga att det gör mig så ont att ni förlorat er lilla dotter. tycker att det är jättebra att ni ger henne ett namn.
vill oxå fråga ifall ni tagit foton? om inte - gör det!!! även om du aldrig vill titta på dem så är det bättre att dom finns i ett album i en låda än att du ångrar att du inte tog dom.
min lillasyster fick sina tvillingar 15 veckor tidigt o den ena pojken dog efter 6 dagar. vi har foton på honom både då han fortf levde (låg i kuvös) o efter att änglarna hämtat honom o det är vi alla tacksamma för idag (drygt 5 år sen han dog). skickar stora varma kramar o tänder mitt änglaljus för er prinsessa ikväll

http://vfw.bilddagboken.se

 
Ingen bild

Tess

26 september 2007 16:39

Hej.
Följer dig eftersom vi var i samma grupp januari -08 på AFF.

Thea tycker jag låter jättebra, fint namn.

Har haft så svårt att släppa dig sedan jag läste om detta tragiska.
Men i dina ord och det du har skrivit så känns det ändå som att du fixar det här. eller har man nåt val??
Förstår att det är oerhört tungt för er båda.

Tänker på dig/er.
Många styrkekramar.
Teszla

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xaramia - 21 november 2008 11:29

men har en ny..... http://calleskula.bloggagratis.se/   Välkommen!!   Det är svårt att göra rätt Om du säger till mig "Hur mår du?"med sympati och medkänsla i din röst,så svarar jag "Jag mår bra",därför att prata om min förlust med dig idagär alltfö...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:05

inte så mycket men ett litet blev det iallafall. Calle är otroligt svårflörtad oftast och jag är alltid för sen med kameran för att leendena ska fastna ...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:03

Calle 2 mån gillar inte liggvagnen och har snart vuxit ur insatsen så nu är vagnen omgjord så han kan halvsitta litegrann istället...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 11:59

Hela långpannan full med fiskgratäng blev det igår.   Pangasiusfiléer på en bädd av purjolök,röd lök,lite fiskbuljong o kryddat med salt och citronpeppar. Hemgjort potatismos runt omkring och sen sås gjord på färdig "Fisksås" på påse+ creme fraiche o...

Av Xaramia - 30 september 2008 15:27

som attan är Calle.Var nyss till BVC och träffa doktorn.Allt bra,stark för sin ålder(8 veckor) och kurvan stadigt uppåt.Väger nu 6410 g och är 58,5 cm lång(3890 g och 50 cm lång vid födseln)De fråga om jag amma o jag var beredd på värsta "försöka öve...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se