Direktlänk till inlägg 25 september 2007

livet...

Av Xaramia - 25 september 2007 21:22

måste nånstans gå vidare,så är det ju bara o mitt i allt detta känslomässiga kaos så finns det stunder då allt känns ok,då vi kan se framåt,glädjas åt det vi faktiskt har.....nån gång kommer vi kunna hantera detta på ett bra sätt o använda våra erfarenheter till nåt bra o positivt.


Fick en insikt ,en känsla idag.....att jag ska skriva en bok! Jag ska skriva den boken jag själv skulle vilja ha o bläddra i nu,jag vill dela alla känslor med någon.Vill skriva en bok om allt det jobbiga,om sorgen,smärtan,saknaden,funderingarna,själva förlusten och det ska va en sann bok som nånstans ändå är positiv.Jag fick låna en ängel!en liten liten Ängladotter som hade en annan uppgift att utföra,som hade bråttom iväg,så bråttom att vi aldrig hann lära känna henne....

 
ANNONS
 
Ingen bild

Chatterine

25 september 2007 22:20

Hej!
Såg även ditt inlägg på oäf, men svarar även här. Och du gör helt rätt i att sätta upp ett mål som att skriva en bok. Bok kan betyda allt ifrån en liten novell till en diktsamling. Kanske blir det en form av dagbok som andra kan ta del av.

Vilket fall som helst så önskar jag dig lycka till, och det finns flera vägar man kan gå för att publicera saker.

mvh/Catrine

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xaramia - 21 november 2008 11:29

men har en ny..... http://calleskula.bloggagratis.se/   Välkommen!!   Det är svårt att göra rätt Om du säger till mig "Hur mår du?"med sympati och medkänsla i din röst,så svarar jag "Jag mår bra",därför att prata om min förlust med dig idagär alltfö...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:05

inte så mycket men ett litet blev det iallafall. Calle är otroligt svårflörtad oftast och jag är alltid för sen med kameran för att leendena ska fastna ...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:03

Calle 2 mån gillar inte liggvagnen och har snart vuxit ur insatsen så nu är vagnen omgjord så han kan halvsitta litegrann istället...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 11:59

Hela långpannan full med fiskgratäng blev det igår.   Pangasiusfiléer på en bädd av purjolök,röd lök,lite fiskbuljong o kryddat med salt och citronpeppar. Hemgjort potatismos runt omkring och sen sås gjord på färdig "Fisksås" på påse+ creme fraiche o...

Av Xaramia - 30 september 2008 15:27

som attan är Calle.Var nyss till BVC och träffa doktorn.Allt bra,stark för sin ålder(8 veckor) och kurvan stadigt uppåt.Väger nu 6410 g och är 58,5 cm lång(3890 g och 50 cm lång vid födseln)De fråga om jag amma o jag var beredd på värsta "försöka öve...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se