Direktlänk till inlägg 26 april 2007

Vampyrer.....

Av Xaramia - 26 april 2007 14:02

har jag väl aldrig varit så jättefascinerad av egentligen.....fast vi hade små fladdermöss i huset där jag bodde förr....

 När jag varit hemma nu denna vecka o legat nerbäddad hittade jag en bok jag glömt att jag nånsin köpt,har väl legat bland alla andra nerpackad i bananlådor i förrådet och bortglömd.Vet att jag börjat på den en gång förut men sen kom jag av mig o den blev liggandes.Har i allafall börjat om på den......så spännande!


Säger som en av recencenterna på bokens baksida:"ibland är det nyttigt att få sina ingrodda läsfördomar ställda på kant....."

som sagt....vampyrer i nutid,hur konstigt lät inte det?! men jag började läsa och det gick bara inte att sluta.....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xaramia - 21 november 2008 11:29

men har en ny..... http://calleskula.bloggagratis.se/   Välkommen!!   Det är svårt att göra rätt Om du säger till mig "Hur mår du?"med sympati och medkänsla i din röst,så svarar jag "Jag mår bra",därför att prata om min förlust med dig idagär alltfö...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:05

inte så mycket men ett litet blev det iallafall. Calle är otroligt svårflörtad oftast och jag är alltid för sen med kameran för att leendena ska fastna ...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:03

Calle 2 mån gillar inte liggvagnen och har snart vuxit ur insatsen så nu är vagnen omgjord så han kan halvsitta litegrann istället...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 11:59

Hela långpannan full med fiskgratäng blev det igår.   Pangasiusfiléer på en bädd av purjolök,röd lök,lite fiskbuljong o kryddat med salt och citronpeppar. Hemgjort potatismos runt omkring och sen sås gjord på färdig "Fisksås" på påse+ creme fraiche o...

Av Xaramia - 30 september 2008 15:27

som attan är Calle.Var nyss till BVC och träffa doktorn.Allt bra,stark för sin ålder(8 veckor) och kurvan stadigt uppåt.Väger nu 6410 g och är 58,5 cm lång(3890 g och 50 cm lång vid födseln)De fråga om jag amma o jag var beredd på värsta "försöka öve...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se