Direktlänk till inlägg 10 april 2007

Så var Påsken över......

Av Xaramia - 10 april 2007 13:35

....var ju inte länge sen det var jul ju....jag hinner liksom inte med...*s*Haft en jättetrevlig Påsk i allafall.Jobbat hela Långfredagen,var faktiskt mer att göra än vi trodde.Folk verkar inte bry sig om "röda dagar " längre....de handlar o handlar.....På kvällen kom barnen hit från sin pappa och min Galning kom hit...Mysigt ju!!Hade en lugn o trevlig helg,åt lite påskmat ,barnen fick påskägg o åt alldeles för mycket godis.På påskdagen var vi till mina föräldrar o grillade hamburgare ute.Jättegott fast lite småkallt var det ....brr!! Min moster o hennes barn var uppe o hälsade på o 2 av mina syskon var där så sammanlagt var vi nog....räknar....18 personer!!Har tagit några semester dagar och fått 10 dars sammanhängande ledighet nu när barnen har påsklov....skönt ju med lite ledigt tillsammans.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xaramia - 21 november 2008 11:29

men har en ny..... http://calleskula.bloggagratis.se/   Välkommen!!   Det är svårt att göra rätt Om du säger till mig "Hur mår du?"med sympati och medkänsla i din röst,så svarar jag "Jag mår bra",därför att prata om min förlust med dig idagär alltfö...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:05

inte så mycket men ett litet blev det iallafall. Calle är otroligt svårflörtad oftast och jag är alltid för sen med kameran för att leendena ska fastna ...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:03

Calle 2 mån gillar inte liggvagnen och har snart vuxit ur insatsen så nu är vagnen omgjord så han kan halvsitta litegrann istället...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 11:59

Hela långpannan full med fiskgratäng blev det igår.   Pangasiusfiléer på en bädd av purjolök,röd lök,lite fiskbuljong o kryddat med salt och citronpeppar. Hemgjort potatismos runt omkring och sen sås gjord på färdig "Fisksås" på påse+ creme fraiche o...

Av Xaramia - 30 september 2008 15:27

som attan är Calle.Var nyss till BVC och träffa doktorn.Allt bra,stark för sin ålder(8 veckor) och kurvan stadigt uppåt.Väger nu 6410 g och är 58,5 cm lång(3890 g och 50 cm lång vid födseln)De fråga om jag amma o jag var beredd på värsta "försöka öve...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se