Alla inlägg under mars 2007

Av Xaramia - 9 mars 2007 19:50

Efter en lång dag igår på jobbet o en nästan lika lång idag.....helt slut.Barnen har kommit hit från sin pappa....lite uppe i varv så nu ska vi mysa o kolla på "Let´s dance" o mamma ska ta ett glas vin....

ANNONS
Av Xaramia - 7 mars 2007 10:50

har jag köpt idag :-)Chefens röjning på jobbet i div utrymmen resulterade i en överbliven spark(som har kostat 798:-)....en fin helt ny vuxenstor....som han bjöd ut till första bästa för 200;- bara för att bli av med den så jag nappade såklart.Äger ingen spark men har tänkt hela vintern att jag skulle vilja ha en.Var på Smink och hudvårdsparty på kvällen.Vi tvättade o smörjde o grejade....såååå snygga vi blev.Den NAKNA sanningen liksom...

ANNONS
Av Xaramia - 6 mars 2007 21:08

idag....jobbat mellan 8.30-20.15,men dan har känts så himla lång.Redan på fm tyckte jag det var dags för fika när klockan bara var 9.30(vi brukar börja fika vid 10.00) så redan där var det nåt som inte stämde.Ända har det varit en massa att göra på jobbet,annars kan det lätt bli så att såna dagar när det är lite att göra så känns de långa ,men så var det alltså inte fallet idag...Sitter nu helt jättetrött o med ögon som ser suddigt,borde gå o duscha snart o sova tidigt,men kan ej slita mig...*L*

Av Xaramia - 5 mars 2007 19:05

Hann inte ens äta frukost i morse innan syrran o Lillkillen kom,dags o fira brorsans tjej som fyllde i onsdags.Hade ju ingen tejp o fixa paketen med ....grrr!!Ett äpple på väg till lillebror 2 portar bort blev frukosten,sen kaffe o tårta .....konstigt utan barn,mina är ju hos pappa denna vecka :-(Långpromenad med syrran när Lillkillen skulle sova middag,sen till min Minsting hemma hos sin pappa som fyller 4 idag.Åkte dit o gratta honom....massa tårta o paket!På bilden Minsting o Tjejkusinen(brorsans tjej

Av Xaramia - 5 mars 2007 08:56

måste det ha varit va?? Trött som bara den igår,somnade direkt när jag la mig men har ändå legat o snurrat en massa i natt,sovit oroligt....o vaknade skittrött.

Av Xaramia - 4 mars 2007 20:21

med god mat,gott vin,film (såg en film 2 ggr ha ha )mycket skratt och MYCKET trevligt sällskap:-)Tråkigt att åka hem men men....Imorgon fyller lillskrutt 4 år,så då blir det kalas.Ska även fira min brorsas lilltjej imorgon som fyllde i onsdags men inte var hemma här då....så mycket kalas blir det.....

Av Xaramia - 2 mars 2007 15:34

när jag rivit och plockat undan ungarnas koja.De har haft koja under mitt databord i flera dar.Databordet är egentligen ett stort matbord från IKEA o det passade perfekt att bygga koja därunder tyckte ungarna

Av Xaramia - 2 mars 2007 09:44

har svårt att riktigt förstå att min Minsting faktiskt fyller 4 år på måndag 5/3.Han börjar bli stor.....min lille...vart tog all tid vägen??Var ju inte så länge sen han var alldeles alldeles ny o storebrorsorna SÅ nyfikna ju....då var DE 5,5 och 7,5 år...hm o nu fyller Störste liksom snart 12!!Denna klilla skitunge som behagade ligga kvar i magen alldeles alldeles för länge,var på G långt mycket tidigare o gjorde Mamman orolig men låg ändå kvar så pass länge att Doktorn till slut fick fixa en alldeles egen dörr ut....19 dar över tiden...knasunge!Som vi fick hålla på o fixa hundvakt o barnvakt o greja,ungarna hade sportlov o vi tyckte att då är det ju lugnt,då behöver inte mormor trassla med dagis o skola/fritids...men icke...han väntade ännu längre ju.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se