Direktlänk till inlägg 13 mars 2007

4 -års kontroll.....o soppa.....

Av Xaramia - 13 mars 2007 19:16

Varit på BVC på 4 års kontroll av Minsting idag! Han gick igenom besiktningen.....skönt ju...ha ha 104 cm lång o 19,5 kg.Såg bra på båda ögonen,kan några färger,räkna lite.Gick balansgång på ett streck på golvet o en massa annat....äter bra,sover bra,trivs på dagis.Blev jättearg när jag hämtade honom idag.Igår hämtade jag honom " för tidigt",han hade inte hunnit leka i lekhallen ju.Sen idag så var de ute på em med ,har ju varit kanonväder ,så då vart han jättearg igen....han hade ju inte varit i lekhallen idag heller ju....Störste fick göra mat idag,minestronesoppa på påse.Jätteduktig o vill verkligen hjälpa till i köket...o bra övning o mäta o räkna ju....o gott blev det :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xaramia - 21 november 2008 11:29

men har en ny..... http://calleskula.bloggagratis.se/   Välkommen!!   Det är svårt att göra rätt Om du säger till mig "Hur mår du?"med sympati och medkänsla i din röst,så svarar jag "Jag mår bra",därför att prata om min förlust med dig idagär alltfö...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:05

inte så mycket men ett litet blev det iallafall. Calle är otroligt svårflörtad oftast och jag är alltid för sen med kameran för att leendena ska fastna ...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 12:03

Calle 2 mån gillar inte liggvagnen och har snart vuxit ur insatsen så nu är vagnen omgjord så han kan halvsitta litegrann istället...

Av Xaramia - 8 oktober 2008 11:59

Hela långpannan full med fiskgratäng blev det igår.   Pangasiusfiléer på en bädd av purjolök,röd lök,lite fiskbuljong o kryddat med salt och citronpeppar. Hemgjort potatismos runt omkring och sen sås gjord på färdig "Fisksås" på påse+ creme fraiche o...

Av Xaramia - 30 september 2008 15:27

som attan är Calle.Var nyss till BVC och träffa doktorn.Allt bra,stark för sin ålder(8 veckor) och kurvan stadigt uppåt.Väger nu 6410 g och är 58,5 cm lång(3890 g och 50 cm lång vid födseln)De fråga om jag amma o jag var beredd på värsta "försöka öve...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se